Karriere

Overraskende annerledes

Selv om chilisjokolade ikke faller i smak hos alle, kan man ikke nekte for at den åpner opp en helt ny verden av smaksopplevelser. Ingrediensenes egenskaper utfyller hverandre perfekt og skaper nye smaksinntrykk.

Hvis du er overbevist om at entusiasme, merverdi og gjensidige fremskritt oppstår når

  • en person og et selskap utfyller hverandre
  • enkeltpersoner slutter seg sammen med felles kunnskap og erfaringer for å åpne dører til nye løsninger

er vi det riktige selskapet for deg.
Shimadzu er en verdensledende produsent av høyteknologiske analysesystemer for produktsikkerhet og forbrukervern. Laboratoriesystemene våre påviser rester, komponenter og substanser for produktforskning og -utvikling, så vel som for kvalitetskontroll. Medisinsk utstyr for bildediagnostikk kompletterer produktutvalget vårt.
En rekke verdenslanseringer og premier er beviser på Shimadzus innovative styrke.

I Europa befinner hovedkvarteret vårt seg i Duisburg, en livlig by under stadig utvikling som ligger ved Rhinen og er svært godt knyttet til transportnettverket gjennom buss og/eller tog. Duisburg har alene mye å tilby både sosialt og kulturelt, men storbyer som Düsseldorf og Essen ligger også i umiddelbar nærhet, så vel som mer landlige områder slik som det lavere Rhinområdet Niederrhein.

Shimadzu Europa GmbH

lab4you: Shimadzus studentprogram

Vi er ute etter å støtte unge, entusiastiske forskere som har interessante emner å forske på, ved å tilby dem instrumenttid på hele utvalget av våre toppmoderne HPLC/UHPLC eller SFC til GC, et bredt utvalg av utstyr til spektroskopi (UV, IR, FTIR, ICP …) så vel som MALDI-MS for avbildningseksperimenter og utstyr for materialtesting og inspeksjon i Shimadzu Laboratory World i Duisburg i Tyskland

Nåværende ansettelsesmuligheter ved Shimadzu Deutschland i Duisburg, Tyskland

Nåværende ansettelsesmuligheter ved Shimadzu Europa i Duisburg, Tyskland

Nåværende ansettelsesmuligheter ved Shimadzu i Norge

 

Møt Shimadzu ved de følgende jobbmessene

 

 

Top of This Page